Het Treasury Department maakte bekend dat China in februari in totaal voor 877,50 miljard dollar in Amerikaanse staatsobligaties belegd, wat een daling is met 11,50 miljard ten opzichte van de maand voordien.

China blijft niettemin de grootste belegger in Amerikaanse staatsobligaties. Japan is nummer twee met een totaal bedrag van 768,50 miljard dollar, of een daling met 0,40% tegenover januari.

China en Japan belegden minder in Amerikaanse staatsobligaties, maar Groot-Brittanië en Hong Kong kochten meer U.S. Treasuries. Mogelijk kopen de Chinese beleggers nu via Londen of Hong Kong een deel van hun Amerikaans schuldenpapier.

Het Treasury Department maakte bekend dat China in februari in totaal voor 877,50 miljard dollar in Amerikaanse staatsobligaties belegd, wat een daling is met 11,50 miljard ten opzichte van de maand voordien. China blijft niettemin de grootste belegger in Amerikaanse staatsobligaties. Japan is nummer twee met een totaal bedrag van 768,50 miljard dollar, of een daling met 0,40% tegenover januari. China en Japan belegden minder in Amerikaanse staatsobligaties, maar Groot-Brittanië en Hong Kong kochten meer U.S. Treasuries. Mogelijk kopen de Chinese beleggers nu via Londen of Hong Kong een deel van hun Amerikaans schuldenpapier.