Volgens Chanos begint er nu in het land zelf te dagen dat er iets aan het mislopen is. China begint namelijk in toenemende mate te panikeren over de vertragende economische groei. De regering houdt weliswaar nog een aantal maatregelen achter de hand, maar de vraag is of zullen volstaan om de economie weer vlot te trekken.

Hij stelt vast dat de Chinezen met paniekmaatregelen beginnen uit te pakken en dat betekent dat er wel degelijk iets aan de hand is. Chanos verwijst in dat verband naar een verlaging van de belastingen voor kleinere bedrijven en naar de inspanningen om bouw van spoorwegen te versnellen.

Volgens Chanos begint er nu in het land zelf te dagen dat er iets aan het mislopen is. China begint namelijk in toenemende mate te panikeren over de vertragende economische groei. De regering houdt weliswaar nog een aantal maatregelen achter de hand, maar de vraag is of zullen volstaan om de economie weer vlot te trekken. Hij stelt vast dat de Chinezen met paniekmaatregelen beginnen uit te pakken en dat betekent dat er wel degelijk iets aan de hand is. Chanos verwijst in dat verband naar een verlaging van de belastingen voor kleinere bedrijven en naar de inspanningen om bouw van spoorwegen te versnellen.