Hij kreeg van een vriend een fles wijn waarvan het label vermeldde dat de wijn afkomstig was uit de wijngaarden van Romanee-Conti, terwijl het logo op de fles dat van Chateau Lafite-Rothschild. Tenslotte werd als afkomst Montpellier in Zuid-Frankrijk opgegeven.

Domaine de la Romanee-Conti, bekend om zijn dure wijnen, is gelegen in de Bourgogne en heeft absoluut niets te maken met Chateau Lafite-Rothschild dat in de Bordeauxstreek is gelegen. Met Montpellier heeft de wijn in kwestie al helemaal niets te maken. Vervalste Franse wijnen blijken in China een levensgroot probleem te zijn.

Hij kreeg van een vriend een fles wijn waarvan het label vermeldde dat de wijn afkomstig was uit de wijngaarden van Romanee-Conti, terwijl het logo op de fles dat van Chateau Lafite-Rothschild. Tenslotte werd als afkomst Montpellier in Zuid-Frankrijk opgegeven. Domaine de la Romanee-Conti, bekend om zijn dure wijnen, is gelegen in de Bourgogne en heeft absoluut niets te maken met Chateau Lafite-Rothschild dat in de Bordeauxstreek is gelegen. Met Montpellier heeft de wijn in kwestie al helemaal niets te maken. Vervalste Franse wijnen blijken in China een levensgroot probleem te zijn.