Dat land zou volgens Dexia immers de locomotief voor het herstel van de wereldwijde economie kunnen zijn; het pakte uit met cijfers die aangeven dat er zich een verbetering aftekent.

De economen van Dexia stellen vast dat de kredietverlening weer flink op gang komt (+27,1 %), dat de industriële productie weer aantrekt en dat de export zich herstelt.

In de Verenigde Staten spreken diverse statistieken de meest sombere voorspellingen over de evolutie van de economie tegen, en blijven verscheidene economische gegevens in aangename zin verrassen.

Ze zijn weliswaar verre van schitterend, maar weerspiegelen niet de meest pessimistische scenario's die ons het einde van het financieel systeem en een lange, zware depressie voorspelden.

Dat land zou volgens Dexia immers de locomotief voor het herstel van de wereldwijde economie kunnen zijn; het pakte uit met cijfers die aangeven dat er zich een verbetering aftekent. De economen van Dexia stellen vast dat de kredietverlening weer flink op gang komt (+27,1 %), dat de industriële productie weer aantrekt en dat de export zich herstelt. In de Verenigde Staten spreken diverse statistieken de meest sombere voorspellingen over de evolutie van de economie tegen, en blijven verscheidene economische gegevens in aangename zin verrassen. Ze zijn weliswaar verre van schitterend, maar weerspiegelen niet de meest pessimistische scenario's die ons het einde van het financieel systeem en een lange, zware depressie voorspelden.