Het senior management van Ablynx zal nauw samenwerken zodat de continuïteit van haar wetenschappelijke strategie en voortgang gewaarborgd blijft tot er een vervanger voor Dr. Law is aangesteld.

"Het is een genoegen geweest om samen te werken met Debbie die haar vakkennis, haar ervaring met biotechnologische geneesmiddelen en haar passie deelde met Ablynx. We bedanken Debbie voor haar engagement en voor wat zij heeft bereikt. We hebben grote waardering voor alles wat zij heeft gedaan om Ablynx te helpen ontwikkelen tot, wat volgens ons een van de meest geavanceerde onafhankelijke bedrijven is die werken aan de volgende generatie van biotechnologische geneesmiddelen. Wij wensen haar het beste met haar terugkeer naar de Verenigde Staten", zei Dr. Edwin Moses, Voorzitter en Gedelegeerd Bestuurder.

Het senior management van Ablynx zal nauw samenwerken zodat de continuïteit van haar wetenschappelijke strategie en voortgang gewaarborgd blijft tot er een vervanger voor Dr. Law is aangesteld. "Het is een genoegen geweest om samen te werken met Debbie die haar vakkennis, haar ervaring met biotechnologische geneesmiddelen en haar passie deelde met Ablynx. We bedanken Debbie voor haar engagement en voor wat zij heeft bereikt. We hebben grote waardering voor alles wat zij heeft gedaan om Ablynx te helpen ontwikkelen tot, wat volgens ons een van de meest geavanceerde onafhankelijke bedrijven is die werken aan de volgende generatie van biotechnologische geneesmiddelen. Wij wensen haar het beste met haar terugkeer naar de Verenigde Staten", zei Dr. Edwin Moses, Voorzitter en Gedelegeerd Bestuurder.