De prijsdaling was zo fors dat de goudprijs terugviel tot het laagste punt in drie maanden. Het was bovendien al de vierde dag op rij dat de goudprijs in het rood dook, maar een 'spike' van dergelijke afmetingen komt uiteraard maar af en toe voor. De hoeveelheid gedumpt goud was dan ook enorm.

Het gevolg is dat de chart van het goud volledig aan stukken is getrokken, waarbij op 1275 dollar een dubbele bodem werd doorbroken. Iedereen vraagt zich nu af waar het goud een nieuwe bodem zal kunnen vinden. Het antwoord op die vraag moeten we u helaas schuldig blijven.

De prijsdaling was zo fors dat de goudprijs terugviel tot het laagste punt in drie maanden. Het was bovendien al de vierde dag op rij dat de goudprijs in het rood dook, maar een 'spike' van dergelijke afmetingen komt uiteraard maar af en toe voor. De hoeveelheid gedumpt goud was dan ook enorm. Het gevolg is dat de chart van het goud volledig aan stukken is getrokken, waarbij op 1275 dollar een dubbele bodem werd doorbroken. Iedereen vraagt zich nu af waar het goud een nieuwe bodem zal kunnen vinden. Het antwoord op die vraag moeten we u helaas schuldig blijven.