Tyler Durden van Zerohedge is van mening dat die interventie door de centrale banken op termijn onvermijdelijk tot inflatie moet leiden.

Maar inmiddels is de S&P 500 over de afgelopen vier jaar wel in waarde verdubbeld, terwijl de index in het voorafgaand decennium amper heeft bewogen.

Durden waarschuwt echter: de chart van de S&P steekt de middelvinger uit en de belegger is met deze gewaarschuwd. De "the middle finger formation" wijst op een grote inflow van geld op Wall Street, maar het zal duidelijk zijn dat deze beweging niet kan blijven duren.

Tyler Durden van Zerohedge is van mening dat die interventie door de centrale banken op termijn onvermijdelijk tot inflatie moet leiden. Maar inmiddels is de S&P 500 over de afgelopen vier jaar wel in waarde verdubbeld, terwijl de index in het voorafgaand decennium amper heeft bewogen. Durden waarschuwt echter: de chart van de S&P steekt de middelvinger uit en de belegger is met deze gewaarschuwd. De "the middle finger formation" wijst op een grote inflow van geld op Wall Street, maar het zal duidelijk zijn dat deze beweging niet kan blijven duren.