MacNeil Curry, chief of rates and currencies technical strategist bij Bank of America in New York, stelt vast dat op de chart van de goudprijs een symmetrische driehoek is opgedoken, een formatie die de voorbode van een heftige beweging bij het goud kan worden.

Curry denkt dat de kans bijzonder groot is dat de goudprijs uit deze driehoeksformatie zal vallen, met als volgende koersdoel dan 1250 dollar. Daarmee zou de goudprijs zijn aanbeland op het laagste niveau sinds september 2010. In een volgende fase kan de goudprijs zelfs nog verder dalen.

MacNeil Curry, chief of rates and currencies technical strategist bij Bank of America in New York, stelt vast dat op de chart van de goudprijs een symmetrische driehoek is opgedoken, een formatie die de voorbode van een heftige beweging bij het goud kan worden. Curry denkt dat de kans bijzonder groot is dat de goudprijs uit deze driehoeksformatie zal vallen, met als volgende koersdoel dan 1250 dollar. Daarmee zou de goudprijs zijn aanbeland op het laagste niveau sinds september 2010. In een volgende fase kan de goudprijs zelfs nog verder dalen.