Op basis van de chart is het volgende been in de stijging van de goudprijs nog maar pas begonnen, er kunnen fors hogere koersen in de pijplijn zitten. Jonathan Krinsky, chief technician bij MKM Partners, baseert zich daarvoor op de beweging ingezet bij de goudmijnaandelen.

De SPDR Gold ETF (GLD) is enkele weken geleden uitgebroken en die uitbraak gebeurde onder grote verhandelde volumes. Bevestiging van deze uitbraak kan ook de stijgende trend bij de goudprijs in een stroomversnelling brengen, met 1400 dollar als volgende koersdoel.

Op basis van de chart is het volgende been in de stijging van de goudprijs nog maar pas begonnen, er kunnen fors hogere koersen in de pijplijn zitten. Jonathan Krinsky, chief technician bij MKM Partners, baseert zich daarvoor op de beweging ingezet bij de goudmijnaandelen. De SPDR Gold ETF (GLD) is enkele weken geleden uitgebroken en die uitbraak gebeurde onder grote verhandelde volumes. Bevestiging van deze uitbraak kan ook de stijgende trend bij de goudprijs in een stroomversnelling brengen, met 1400 dollar als volgende koersdoel.