Het zijn vooral Colruyt en Delhaize die op de Brusselse beurs wegen, dit naar aanleiding van de zwakke resultaten die Colruyt vrijdagavond bekendmaakte. Een andere vaststelling is dat de euro opnieuw goed op dreef is, de koers lijkt op weg richting 1,31 dollar.

Het dalende trendkanaal van de EUR/USD lijkt volgens Loef Technische Analyse nu toch echt opwaarts doorbroken nu ook de (bullish) vlagformatie aan de bovenkant lijkt te worden verlaten.

In het kwantitatief overzicht van de trendfasen blijkt de euro ten opzichte van de Japanse yen ook in waarde te stijgen. De USD/EUR-chart vertoont een HS-toppatroon.

Het zijn vooral Colruyt en Delhaize die op de Brusselse beurs wegen, dit naar aanleiding van de zwakke resultaten die Colruyt vrijdagavond bekendmaakte. Een andere vaststelling is dat de euro opnieuw goed op dreef is, de koers lijkt op weg richting 1,31 dollar. Het dalende trendkanaal van de EUR/USD lijkt volgens Loef Technische Analyse nu toch echt opwaarts doorbroken nu ook de (bullish) vlagformatie aan de bovenkant lijkt te worden verlaten. In het kwantitatief overzicht van de trendfasen blijkt de euro ten opzichte van de Japanse yen ook in waarde te stijgen. De USD/EUR-chart vertoont een HS-toppatroon.