Technische analist Charles Nenner: "Wall Street gaat fors corrigeren in de tweede helft van dit jaar, maar voorlopig zie ik geen gevaar op een forse koersdaling. De recente pullback van de Amerikaanse beurzen is zeker niet "what they call the big one".

Nenner: "Maar vanaf september-oktober nemen de kansen op een forse correctie toe. Die zal ingeluid worden door hogere rentevoeten, die op hun beurt een gevolg gaan zijn van een sterker dan verwacht economisch herstel. Wel vreest Nenner dat de Chinese beurs een nog stevigere correctie zal ondergaan, wegens een overkochte situatie."

Nenner gelooft niet meer in obligaties, het recent herstel van de obligatiekoersen zou maar van tijdelijke aard zijn: "In de komende 30 jaar zal de rente alleen maar stijgen, zodat de beleggers obligaties maar beter verkopen. In het inflatiegevaar geloof ik niet, wat betekent dat ik ook voor goud niet warm kan lopen. Op lange termijn kan de goudprijs wel verder stijgen, maar vervolgens kunnen we een correctie krijgen."

Technische analist Charles Nenner: "Wall Street gaat fors corrigeren in de tweede helft van dit jaar, maar voorlopig zie ik geen gevaar op een forse koersdaling. De recente pullback van de Amerikaanse beurzen is zeker niet "what they call the big one". Nenner: "Maar vanaf september-oktober nemen de kansen op een forse correctie toe. Die zal ingeluid worden door hogere rentevoeten, die op hun beurt een gevolg gaan zijn van een sterker dan verwacht economisch herstel. Wel vreest Nenner dat de Chinese beurs een nog stevigere correctie zal ondergaan, wegens een overkochte situatie." Nenner gelooft niet meer in obligaties, het recent herstel van de obligatiekoersen zou maar van tijdelijke aard zijn: "In de komende 30 jaar zal de rente alleen maar stijgen, zodat de beleggers obligaties maar beter verkopen. In het inflatiegevaar geloof ik niet, wat betekent dat ik ook voor goud niet warm kan lopen. Op lange termijn kan de goudprijs wel verder stijgen, maar vervolgens kunnen we een correctie krijgen."