Charles Nenner: "Het is nog te vroeg om te stellen dat de rally over is, de beurskoersen hebben zich begin deze week duidelijk hersteld. Dat betekent echter nog niet dat we al uit de problemen zijn. De huidige cyclus bereikte vorige week een piek en de trend kan nu tot in mei onzeker blijven."

Nenner, een voormalige medewerker van Goldman Sachs die nu in Amsterdam woont, blijft echter op lange termijn echter bullish: "We krijgen pas verkoopsignalen met de S&P onder 1188, de Nasdaq 100 onder 1980 en de Dow Jones onder 10.980. Wanneer de belangrijkste indices boven deze niveaus standhouden, kan de inzinking van vrijdag als een koopgelegenheid worden beschouwd. Twee factoren ondersteunen momenteel het sentiment a) veel kleine beleggers zijn nog niet terug in de markt en b) de economie is in veel betere gezondheidstoestand dan algemeen wordt aangenomen."

Charles Nenner: "Het is nog te vroeg om te stellen dat de rally over is, de beurskoersen hebben zich begin deze week duidelijk hersteld. Dat betekent echter nog niet dat we al uit de problemen zijn. De huidige cyclus bereikte vorige week een piek en de trend kan nu tot in mei onzeker blijven." Nenner, een voormalige medewerker van Goldman Sachs die nu in Amsterdam woont, blijft echter op lange termijn echter bullish: "We krijgen pas verkoopsignalen met de S&P onder 1188, de Nasdaq 100 onder 1980 en de Dow Jones onder 10.980. Wanneer de belangrijkste indices boven deze niveaus standhouden, kan de inzinking van vrijdag als een koopgelegenheid worden beschouwd. Twee factoren ondersteunen momenteel het sentiment a) veel kleine beleggers zijn nog niet terug in de markt en b) de economie is in veel betere gezondheidstoestand dan algemeen wordt aangenomen."