Charles Nenner: "Inderdaad, ik verwacht een stevige correctie. De Dow Jones kan zelfs terug naar 5000. Binnen ongeveer een maand zie ik de beurskoersen uitpieken, waarna de daling zal beginnen. Tussen nu en eind augustus verwacht ik dat de beursindices binnen relatief enge marges gaan bewegen."

Nenner adviseert de beleggers om hun aandelen te verkopen nu het nog kan: "Wat we tot dusver hebben gezien, is niet meer dan een bear market rally. Het scenario gaat grosso modo hetzelfde worden als in Japan, waar de Nikkei de piek uit de late jaren 80 nooit meer heeft kunnen evenaren. Ik zou maar terug aandelen kopen wanneer de Dow Jones is teruggevallen tot 7000, maar slechts in de buurt van 5000 zal de bodem worden bereikt."

Charles Nenner: "Inderdaad, ik verwacht een stevige correctie. De Dow Jones kan zelfs terug naar 5000. Binnen ongeveer een maand zie ik de beurskoersen uitpieken, waarna de daling zal beginnen. Tussen nu en eind augustus verwacht ik dat de beursindices binnen relatief enge marges gaan bewegen." Nenner adviseert de beleggers om hun aandelen te verkopen nu het nog kan: "Wat we tot dusver hebben gezien, is niet meer dan een bear market rally. Het scenario gaat grosso modo hetzelfde worden als in Japan, waar de Nikkei de piek uit de late jaren 80 nooit meer heeft kunnen evenaren. Ik zou maar terug aandelen kopen wanneer de Dow Jones is teruggevallen tot 7000, maar slechts in de buurt van 5000 zal de bodem worden bereikt."