Het faillissement van beide bedrijven zou er toe kunnen leiden dat belangrijke producenten van onderdelen op hun beurt gaan omvallen. Daardoor kan Ford zonder essentiële onderdelen komen te zitten.

Een en ander komt voor Ford erg ongelegen, want het bedrijf staat op het punt om drie belangrijke nieuwe modellen te lanceren.

Vertraging in de levering van onderdelen kan er toe leiden dat tijdelijk Ford-fabrieken gesloten moeten worden. Ford deelt 70% van zijn toeleveranciers met GM en 64% met Chrysler.

Het faillissement van beide bedrijven zou er toe kunnen leiden dat belangrijke producenten van onderdelen op hun beurt gaan omvallen. Daardoor kan Ford zonder essentiële onderdelen komen te zitten. Een en ander komt voor Ford erg ongelegen, want het bedrijf staat op het punt om drie belangrijke nieuwe modellen te lanceren.Vertraging in de levering van onderdelen kan er toe leiden dat tijdelijk Ford-fabrieken gesloten moeten worden. Ford deelt 70% van zijn toeleveranciers met GM en 64% met Chrysler.