Het gevolg is onder andere dat de koersen van de Griekse staatsobligaties fors zijn gestegen, hoewel daar op het eerste gezicht geen reden voor is.

Tyler Durden van Zerohedge stelt vast dat de chaostheorie ook perfect werkt op de financiële markten. Die chaostheorie, die dit jaar de 50ste verjaardag viert, is er verantwoordelijk voor dat we in een steeds onstabielere wereld leven.

Er zijn zoveel variabelen in het spel dat de uitkomst van het ene moment op het andere kan veranderen. Voor beleggers zijn het zodoende buitengewoon moeilijke tijden.

Het gevolg is onder andere dat de koersen van de Griekse staatsobligaties fors zijn gestegen, hoewel daar op het eerste gezicht geen reden voor is. Tyler Durden van Zerohedge stelt vast dat de chaostheorie ook perfect werkt op de financiële markten. Die chaostheorie, die dit jaar de 50ste verjaardag viert, is er verantwoordelijk voor dat we in een steeds onstabielere wereld leven. Er zijn zoveel variabelen in het spel dat de uitkomst van het ene moment op het andere kan veranderen. Voor beleggers zijn het zodoende buitengewoon moeilijke tijden.