Die dreigen namelijk met grote verliezen te worden opgezadeld wanneer de bouwsector onderuit gaat. Overigens is Chanos short op alle bedrijven die met de Chinese vastgoedboom te maken hebben.

Daarnaast heeft hij nog short-posities op de Europese banken, posities die nog werden ingenomen alvorens het verbod op shorten werd afgekondigd.

Maar ook op de meeste Amerikaanse banken blijft Chanos negatief, vooral vanwege de problemen op de vastgoedmarkt.

Op Citigroup is hij echter long, ook wel een beetje als tegengewicht voor de openstaande short-posities op de andere banken.

Die dreigen namelijk met grote verliezen te worden opgezadeld wanneer de bouwsector onderuit gaat. Overigens is Chanos short op alle bedrijven die met de Chinese vastgoedboom te maken hebben. Daarnaast heeft hij nog short-posities op de Europese banken, posities die nog werden ingenomen alvorens het verbod op shorten werd afgekondigd. Maar ook op de meeste Amerikaanse banken blijft Chanos negatief, vooral vanwege de problemen op de vastgoedmarkt. Op Citigroup is hij echter long, ook wel een beetje als tegengewicht voor de openstaande short-posities op de andere banken.