Het orderboek blijft goed gevuld maar gaat lichtjes achteruit (-3,9%). Het bedraagt 1.946 miljoen euro (2.024 miljoen euro op 1 januari 2010).

De activiteit van DEME ligt nog steeds op een hoog niveau en stijgt met 12% ten opzichte van dezelfde periode in 2009, een periode die gekenmerkt werd door de stopzetting van de werkzaamheden in Port Rashid in Dubai.

Het orderboek blijft hoog (2.060 miljoen euro) en dit trimester werden tal van bestellingen binnengehaald, vooral in Brazilië, Rusland, Duitsland, het VK en India.

De activiteit van de pool bouw gaat met bijna 23% achteruit in vergelijking met dezelfde periode in 2009. Deze achteruitgang kan verklaard worden door de slechte weersomstandigheden in de maanden januari en februari waardoor veel bouwwerven tijdelijk stilgelegd moesten worden.

Het orderboek daalt en bedraagt 803 miljoen, tegenover 845 miljoen begin dit jaar. Deze daling is vooral merkbaar in de gebouwen voor de privésector, een sector die de gevolgen van de crisis sterk voelt. Dit zou voor 2010 moeten leiden tot een daling van de omzet voor deze activiteit. Er werden maatregelen voorzien om de structuren aan te passen.

De eerste tekenen van een beperkte heropleving zijn merkbaar in Polen, waar het orderboek deels ingevuld kon worden.

Op basis van de op vandaag gekende informatie blijft het doel met betrekking tot de aangekondigde activiteit in februari 2010 onveranderd.

Het orderboek blijft goed gevuld maar gaat lichtjes achteruit (-3,9%). Het bedraagt 1.946 miljoen euro (2.024 miljoen euro op 1 januari 2010). De activiteit van DEME ligt nog steeds op een hoog niveau en stijgt met 12% ten opzichte van dezelfde periode in 2009, een periode die gekenmerkt werd door de stopzetting van de werkzaamheden in Port Rashid in Dubai. Het orderboek blijft hoog (2.060 miljoen euro) en dit trimester werden tal van bestellingen binnengehaald, vooral in Brazilië, Rusland, Duitsland, het VK en India. De activiteit van de pool bouw gaat met bijna 23% achteruit in vergelijking met dezelfde periode in 2009. Deze achteruitgang kan verklaard worden door de slechte weersomstandigheden in de maanden januari en februari waardoor veel bouwwerven tijdelijk stilgelegd moesten worden. Het orderboek daalt en bedraagt 803 miljoen, tegenover 845 miljoen begin dit jaar. Deze daling is vooral merkbaar in de gebouwen voor de privésector, een sector die de gevolgen van de crisis sterk voelt. Dit zou voor 2010 moeten leiden tot een daling van de omzet voor deze activiteit. Er werden maatregelen voorzien om de structuren aan te passen. De eerste tekenen van een beperkte heropleving zijn merkbaar in Polen, waar het orderboek deels ingevuld kon worden. Op basis van de op vandaag gekende informatie blijft het doel met betrekking tot de aangekondigde activiteit in februari 2010 onveranderd.