Tijs Hollestelle van ING rekent op een omzet van 878 miljoen euro en een EBIT op groepsniveau van 37,80 miljoen euro. Een omvangrijk programma voor het onderhoud van de vloot kan tijdens de eerste zes maanden van dit jaar op de benutting van de DEME-schepen hebben gewogen.

Orderboekje blijft goed

Het is volgens Hollestelle nog onduidelijk hoe uitstel van de betalingen voor internationale bouwcontracten de winstgevendheid van het bedrijf zal hebben beïnvloed. Het orderboekje blijft goed gevuld, maar dat konden we al vernemen bij de publicatie van de resultaten over het eerste kwartaal.

Hollestelle zal daarnaast onder andere aandacht gaan besteden aan eenmalige factoren en aan de financiële positie van CFE. Op basis van de huidige koersniveaus handhaaft hij een koopadvies voor het aandeel, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 47,50 euro.

Tijs Hollestelle van ING rekent op een omzet van 878 miljoen euro en een EBIT op groepsniveau van 37,80 miljoen euro. Een omvangrijk programma voor het onderhoud van de vloot kan tijdens de eerste zes maanden van dit jaar op de benutting van de DEME-schepen hebben gewogen.Orderboekje blijft goed Het is volgens Hollestelle nog onduidelijk hoe uitstel van de betalingen voor internationale bouwcontracten de winstgevendheid van het bedrijf zal hebben beïnvloed. Het orderboekje blijft goed gevuld, maar dat konden we al vernemen bij de publicatie van de resultaten over het eerste kwartaal. Hollestelle zal daarnaast onder andere aandacht gaan besteden aan eenmalige factoren en aan de financiële positie van CFE. Op basis van de huidige koersniveaus handhaaft hij een koopadvies voor het aandeel, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 47,50 euro.