Het voorstel moet wel nog ter goedkeuring worden voorgelegd aan de vennoten van Cera tijdens de algemene vergadering van 9 juni 2018. De uitbetaling is dan voorzien voor 13 juni.

Cera telt 400.000 vennoten. Als zij dat willen, kunnen ze uittreden in de eerste helft van volgend jaar. De verzoeken zullen net als vorig jaar op 30 juni worden behandeld, aldus de raad van bestuur. 'Ligt het aantal uittredingen hoger dan 10 procent van het totale kapitaal, dan kan de statutaire zaakvoerder beslissen om de verzoeken tot uittredingen slechts gedeeltelijk te aanvaarden', luidt het maandag. De voorbije jaren was dat nooit het geval.

Het voorstel moet wel nog ter goedkeuring worden voorgelegd aan de vennoten van Cera tijdens de algemene vergadering van 9 juni 2018. De uitbetaling is dan voorzien voor 13 juni.Cera telt 400.000 vennoten. Als zij dat willen, kunnen ze uittreden in de eerste helft van volgend jaar. De verzoeken zullen net als vorig jaar op 30 juni worden behandeld, aldus de raad van bestuur. 'Ligt het aantal uittredingen hoger dan 10 procent van het totale kapitaal, dan kan de statutaire zaakvoerder beslissen om de verzoeken tot uittredingen slechts gedeeltelijk te aanvaarden', luidt het maandag. De voorbije jaren was dat nooit het geval.