In het eerste kwartaal van 2014 is de geconsolideerde omzet van Arseus met 26,6% (tegen constante wisselkoersen) gestegen naar € 101,3 miljoen. De organische groei bedroeg 12,0% (tegen constante wisselkoersen). In een eerste reactie op de cijfers bevestigde CEO Jer van Geveren zijn tevredenheid.

Vooral de autonome omzetstijging bij Fagron stemde hem zeer tevreden. Van Jeveren merkte daarbij op dat Arseus in de afgelopen kwartalen nog nooit heeft teleurgesteld over de gang van zaken, waarbij meer bepaald de autonome groei telkens in positieve zin verraste.

In het eerste kwartaal van 2014 is de geconsolideerde omzet van Arseus met 26,6% (tegen constante wisselkoersen) gestegen naar € 101,3 miljoen. De organische groei bedroeg 12,0% (tegen constante wisselkoersen). In een eerste reactie op de cijfers bevestigde CEO Jer van Geveren zijn tevredenheid. Vooral de autonome omzetstijging bij Fagron stemde hem zeer tevreden. Van Jeveren merkte daarbij op dat Arseus in de afgelopen kwartalen nog nooit heeft teleurgesteld over de gang van zaken, waarbij meer bepaald de autonome groei telkens in positieve zin verraste.