Zeker op langere termijn ziet Rupert weinig lichtpuntjes aan de horizon. Hij vreest dat we ofwel op een periode van grote inflatie ofwel op een zware depressie afstevenen. Volgens Rupert kan het moeilijk anders of wat er nu aan de gang is slecht zal aflopen.

Hij ziet in de toekomst nog drama's gebeuren. De voornaamste bekommernis van Rupert is de economische groei die gebeurt zonder dat de bedrijven nieuwe aanwervingen doen. Wanneer de wereldeconomie het niet goed doet, kan ook Richemont het volgens Rupert maar moeilijk goed doen.

Zeker op langere termijn ziet Rupert weinig lichtpuntjes aan de horizon. Hij vreest dat we ofwel op een periode van grote inflatie ofwel op een zware depressie afstevenen. Volgens Rupert kan het moeilijk anders of wat er nu aan de gang is slecht zal aflopen. Hij ziet in de toekomst nog drama's gebeuren. De voornaamste bekommernis van Rupert is de economische groei die gebeurt zonder dat de bedrijven nieuwe aanwervingen doen. Wanneer de wereldeconomie het niet goed doet, kan ook Richemont het volgens Rupert maar moeilijk goed doen.