Op de eindejaarsreceptie van het personeel kondigde CEO van Miko Frans Michielsen aan dat hij na een carrière van nagenoeg 40 jaar op pensioen zal gaan.

De pensionering zal ingaan vanaf de volgende algemene vergadering in mei 2010. Frans Van Tilborg, die al 20 jaar bij Miko werkt, en 10 jaar de functie van gedelegeerd bestuurder heeft, zal vanaf die datum de fakkel overnemen.

Jan Michielsen zal op de algemene vergadering worden voorgedragen als mede-gedelegeerd bestuurder. Jan is al meer dan een decennium algemeen directeur van de kunststofverpakkingsafdeling van Miko.

Op de eindejaarsreceptie van het personeel kondigde CEO van Miko Frans Michielsen aan dat hij na een carrière van nagenoeg 40 jaar op pensioen zal gaan. De pensionering zal ingaan vanaf de volgende algemene vergadering in mei 2010. Frans Van Tilborg, die al 20 jaar bij Miko werkt, en 10 jaar de functie van gedelegeerd bestuurder heeft, zal vanaf die datum de fakkel overnemen. Jan Michielsen zal op de algemene vergadering worden voorgedragen als mede-gedelegeerd bestuurder. Jan is al meer dan een decennium algemeen directeur van de kunststofverpakkingsafdeling van Miko.