Druckenmiller, die in het verleden nogal mediaschuw was maar de laatste tijd vaak in de media opduikt, deed zelfs een zeer merkwaardige uitspraak: CEO Larry Page van Google is de nieuwe Thomas Edison. Dat betekent dat Page min of meer als een genie mag worden beschouwd.

Google zou het beste business model in de Verenigde Staten hebben, met onder andere Google Car en Google Glass in de pijplijn. De vraag is echter wat die pijplijn nog wel meer bevat. De koers van Google is recent door de kaap van 1000 dollar gebroken, maar nog veel hogere koersen lijken in de pijplijn te zitten.

Druckenmiller, die in het verleden nogal mediaschuw was maar de laatste tijd vaak in de media opduikt, deed zelfs een zeer merkwaardige uitspraak: CEO Larry Page van Google is de nieuwe Thomas Edison. Dat betekent dat Page min of meer als een genie mag worden beschouwd. Google zou het beste business model in de Verenigde Staten hebben, met onder andere Google Car en Google Glass in de pijplijn. De vraag is echter wat die pijplijn nog wel meer bevat. De koers van Google is recent door de kaap van 1000 dollar gebroken, maar nog veel hogere koersen lijken in de pijplijn te zitten.