Daardoor dreigt de winstgevendheid van de Amerikaanse autobedrijven onder druk te komen staan. Volgens Mulally moet er dringend een einde komen aan deze situatie, we moeten dringend terug naar een situatie waar wisselkoersen door de markt en niet door de overheid worden gemaakt.

Door valutamanipulatie worden de principes van de vrije markt onder druk gezet. Mulally is niet de enige die zich zorgen maakt over de koersval bij de yen, ook Kim Choong Soo (de gouverneur van de centrale bank van Zuid-Korea) sprak onlangs zijn bezorgdheid uit over de zwakte van de yen.

Daardoor dreigt de winstgevendheid van de Amerikaanse autobedrijven onder druk te komen staan. Volgens Mulally moet er dringend een einde komen aan deze situatie, we moeten dringend terug naar een situatie waar wisselkoersen door de markt en niet door de overheid worden gemaakt. Door valutamanipulatie worden de principes van de vrije markt onder druk gezet. Mulally is niet de enige die zich zorgen maakt over de koersval bij de yen, ook Kim Choong Soo (de gouverneur van de centrale bank van Zuid-Korea) sprak onlangs zijn bezorgdheid uit over de zwakte van de yen.