Hij haalt daarbij een voor de hand liggend argument aan. Volgens de World Gold Council waren de goudaankopen door de centrale banken in de afgelopen 50 jaar nooit zo groot als in 2012. Die centrale banken zijn er op gebrand om hun reserves te diversifiëren.

Volgens Silverman is de rest van het verhaal de logica zelf. Het heeft geen zin dat de beleggers wat de beurs betreft de FED bevechten en zodoende heeft het ook weinig zin om de centrale banken te bevechten als die goud kopen. De centrale banken hebben namelijk diepe zakken.

Hij haalt daarbij een voor de hand liggend argument aan. Volgens de World Gold Council waren de goudaankopen door de centrale banken in de afgelopen 50 jaar nooit zo groot als in 2012. Die centrale banken zijn er op gebrand om hun reserves te diversifiëren. Volgens Silverman is de rest van het verhaal de logica zelf. Het heeft geen zin dat de beleggers wat de beurs betreft de FED bevechten en zodoende heeft het ook weinig zin om de centrale banken te bevechten als die goud kopen. De centrale banken hebben namelijk diepe zakken.