De centrale banken verkennen de grenzen van het monetair universum, we zijn momenteel op weg naar een bestemming waar nog nooit iemand is geweest. Wat we daar zullen aantreffen, is onduidelijk maar Stöferle vreest dat het niet veel goeds zal blijven te zijn.

De gewaagde trip naar plaatsen waar nog nooit iemand is geweest, dreigt onverwachte consequenties te hebben. Volgens Stöferle is maar één advies dat aan beleggers en spaarders kan gegeven worden: koop goud als bescherming van waardeverlies bij fiat currencies.

De centrale banken verkennen de grenzen van het monetair universum, we zijn momenteel op weg naar een bestemming waar nog nooit iemand is geweest. Wat we daar zullen aantreffen, is onduidelijk maar Stöferle vreest dat het niet veel goeds zal blijven te zijn. De gewaagde trip naar plaatsen waar nog nooit iemand is geweest, dreigt onverwachte consequenties te hebben. Volgens Stöferle is maar één advies dat aan beleggers en spaarders kan gegeven worden: koop goud als bescherming van waardeverlies bij fiat currencies.