Alle centrale banken stelen van de armen en geven aan de rijken, een specialiteit waar de FED zich inderdaad wel in onderscheidt. Door de markt te overspoelen met goedkoop geld heeft de centrale bank de beurskoersen opgejaagd en daar profiteren uiteindelijk alleen maar de rijken van.

De Federal Reserve is de voornaamste verantwoordelijke voor de boom-and-bust economie, waarbij op de beurs wordt gerekend om de economie een duwtje in de rug te geven. De meeste Amerikanen hebben echter niet in de gaten in welke mate de FED hun leven beïnvloedt.

Alle centrale banken stelen van de armen en geven aan de rijken, een specialiteit waar de FED zich inderdaad wel in onderscheidt. Door de markt te overspoelen met goedkoop geld heeft de centrale bank de beurskoersen opgejaagd en daar profiteren uiteindelijk alleen maar de rijken van. De Federal Reserve is de voornaamste verantwoordelijke voor de boom-and-bust economie, waarbij op de beurs wordt gerekend om de economie een duwtje in de rug te geven. De meeste Amerikanen hebben echter niet in de gaten in welke mate de FED hun leven beïnvloedt.