In het verleden was de verhouding risk/reward richtinggevend voor de beleggers, maar dat is definitief voltooid verleden tijd. De situatie is helemaal veranderd, de financiële markten zijn als gevolg van het optreden van de centrale banken momenteel volledig intransparant geworden.

Stockman is geen voorstander van het maken van schulden en nog veel minder van het eindeloos drukken van geld. In zijn visie zijn dit tijdelijke oplossingen die de problemen op langere termijn nog veel groter maken. We zitten nu echter muurvast, we kunnen niet meer achteruit.

In het verleden was de verhouding risk/reward richtinggevend voor de beleggers, maar dat is definitief voltooid verleden tijd. De situatie is helemaal veranderd, de financiële markten zijn als gevolg van het optreden van de centrale banken momenteel volledig intransparant geworden. Stockman is geen voorstander van het maken van schulden en nog veel minder van het eindeloos drukken van geld. In zijn visie zijn dit tijdelijke oplossingen die de problemen op langere termijn nog veel groter maken. We zitten nu echter muurvast, we kunnen niet meer achteruit.