De officiële uitleg is echter alleen maar façade om iets heel anders te verbergen, iets wat veel erger is. De centrale banken proberen wanhopig het financieel systeem recht te houden, want zonder externe steun zou dat in een mum van tijd als een pudding in elkaar zakken.

De centrale banken blijven dus maar rondjes draaien om te beletten dat de markt voor derivaten, die een omvang heeft van 600.000 miljard dollar, compleet zou ontsporen en het kaartenhuisje zonder pardon in elkaar zou storten. Wat er met de economie gebeurt, is in de ogen van de centrale bankiers alleen maar bijzaak.

De officiële uitleg is echter alleen maar façade om iets heel anders te verbergen, iets wat veel erger is. De centrale banken proberen wanhopig het financieel systeem recht te houden, want zonder externe steun zou dat in een mum van tijd als een pudding in elkaar zakken. De centrale banken blijven dus maar rondjes draaien om te beletten dat de markt voor derivaten, die een omvang heeft van 600.000 miljard dollar, compleet zou ontsporen en het kaartenhuisje zonder pardon in elkaar zou storten. Wat er met de economie gebeurt, is in de ogen van de centrale bankiers alleen maar bijzaak.