De Federal Reserve, de Bank of England, de Bank of Japan en de Zwitserse nationale bank zouden samen goed zijn voor een totaalbedrag van 1600 miljard dollar. Het zijn deze vier centrale banken die de grootste programma's ter inkoop van de eigen aandelen hebben lopen.

Die 1600 miljard dollar komt dicht in de buurt van het recordniveau van 1700 miljard dollar dat in 2009 werd besteed. Six verwacht dat dit bedrag volgend jaar zal terugvallen tot ongeveer 1000 miljard dollar, dit vanwege het feit dat de Amerikaanse centrale bank zal beginnen met taperen.

De Federal Reserve, de Bank of England, de Bank of Japan en de Zwitserse nationale bank zouden samen goed zijn voor een totaalbedrag van 1600 miljard dollar. Het zijn deze vier centrale banken die de grootste programma's ter inkoop van de eigen aandelen hebben lopen. Die 1600 miljard dollar komt dicht in de buurt van het recordniveau van 1700 miljard dollar dat in 2009 werd besteed. Six verwacht dat dit bedrag volgend jaar zal terugvallen tot ongeveer 1000 miljard dollar, dit vanwege het feit dat de Amerikaanse centrale bank zal beginnen met taperen.