Die hebben een kredietzeepbel van ongekende afmetingen geschapen, een zeepbel die nog altijd blijft groeien. Maar de centrale banken hebben zichzelf in de hoek gewrongen, zo kunnen simpelweg niet meer vooruit of achteruit. Een exit is er namelijk niet.

Op de obligatiemarkten is de situatie volledig scheefgetrokken, op de beurzen is de situatie niet veel anders. Anderzijds dreigt bijvoorbeeld de Europese economie steeds verder in een diep dal weg te zinken. Volgens Tyler Durden van Zero Hedge is het einde in ieder geval in zicht.

Die hebben een kredietzeepbel van ongekende afmetingen geschapen, een zeepbel die nog altijd blijft groeien. Maar de centrale banken hebben zichzelf in de hoek gewrongen, zo kunnen simpelweg niet meer vooruit of achteruit. Een exit is er namelijk niet. Op de obligatiemarkten is de situatie volledig scheefgetrokken, op de beurzen is de situatie niet veel anders. Anderzijds dreigt bijvoorbeeld de Europese economie steeds verder in een diep dal weg te zinken. Volgens Tyler Durden van Zero Hedge is het einde in ieder geval in zicht.