Door op grote schaal geld te drukken is de band tussen de financiële markten en de economische realiteit volledig weggespoeld. Gevraag naar nieuwe beleggingsideeën moest Marc Faber in een interview met de Thaise televisie het antwoord schuldig blijven.

De centrale banken hebben de wereld op hun kop gezet, in zoverre dat er niets is dat nog enige vorm van veiligheid kan bieden. Het scenario van de implosie van de zeepbellen zal op een eenvoudige manier gebeuren: op een bepaald moment zal gewoon alle geld wegvloeien en klaar is kees.

Door op grote schaal geld te drukken is de band tussen de financiële markten en de economische realiteit volledig weggespoeld. Gevraag naar nieuwe beleggingsideeën moest Marc Faber in een interview met de Thaise televisie het antwoord schuldig blijven. De centrale banken hebben de wereld op hun kop gezet, in zoverre dat er niets is dat nog enige vorm van veiligheid kan bieden. Het scenario van de implosie van de zeepbellen zal op een eenvoudige manier gebeuren: op een bepaald moment zal gewoon alle geld wegvloeien en klaar is kees.