In de afgelopen vijf jaar hebben ze namelijk niets klaargespeeld van de drie belangrijke zaken die ze zouden hebben moeten doen. Op de eerste plaats zijn de schulden die de instorting van 2008 hebben veroorzaakt nog altijd niet weggewerkt, wel integendeel.

Van de aangekondigde hervormingen die een herhaling van het scenario van 2008 zouden moeten voorkomen, is evenmin iets in huis gekomen. Bovendien hebben de schuldigen van de grote financiële crisis hun straf kunnen ontlopen, zodat niets een herhaling van hun gedrag in de weg staat.

In de afgelopen vijf jaar hebben ze namelijk niets klaargespeeld van de drie belangrijke zaken die ze zouden hebben moeten doen. Op de eerste plaats zijn de schulden die de instorting van 2008 hebben veroorzaakt nog altijd niet weggewerkt, wel integendeel. Van de aangekondigde hervormingen die een herhaling van het scenario van 2008 zouden moeten voorkomen, is evenmin iets in huis gekomen. Bovendien hebben de schuldigen van de grote financiële crisis hun straf kunnen ontlopen, zodat niets een herhaling van hun gedrag in de weg staat.