Er zijn nog andere zaken waar men zich zorgen over maakt, want de vier grootste centrale banken in de wereld hebben tot dusver samen 6000 miljard dollar gedrukt. Dat is gebeurd sinds 2008 en het drukken van het geld heeft de relatie tussen overheden en centrale banken grondig gewijzigd.

Koers Zynga in rustiger vaarwater

Op de Nasdaq is de koers van Zynga in rustiger vaarwater aanbeland, nadat het aandeel gisteren rake klappen kreeg. Dit jaar is de koers van Zynga al met bijna 50% gedaald. Wat is er aan de hand met dit bedrijf? De aandeelhouders lijken de aandelen massaal te ontwijken.

Cowen and Company publiceerde een rapport onder de titel "Facebook Gaming in Accelerating User Tailspin" en daarin staat te lezen dat de sector social gaming meer en meer hinder ondervindt van mensen die in plaats van met de pc te werken mobiel gaan.

Dit probleem is eigenlijk ook het probleem waar Facebook mee worstelt. Overigens lijkt de koers van Facebook in rustiger vaarwater te zijn aanbeland, ze stabiliseert nu al een tijdje tussen 25 en 30 dollar.

Er zijn nog andere zaken waar men zich zorgen over maakt, want de vier grootste centrale banken in de wereld hebben tot dusver samen 6000 miljard dollar gedrukt. Dat is gebeurd sinds 2008 en het drukken van het geld heeft de relatie tussen overheden en centrale banken grondig gewijzigd. Koers Zynga in rustiger vaarwater Op de Nasdaq is de koers van Zynga in rustiger vaarwater aanbeland, nadat het aandeel gisteren rake klappen kreeg. Dit jaar is de koers van Zynga al met bijna 50% gedaald. Wat is er aan de hand met dit bedrijf? De aandeelhouders lijken de aandelen massaal te ontwijken. Cowen and Company publiceerde een rapport onder de titel "Facebook Gaming in Accelerating User Tailspin" en daarin staat te lezen dat de sector social gaming meer en meer hinder ondervindt van mensen die in plaats van met de pc te werken mobiel gaan. Dit probleem is eigenlijk ook het probleem waar Facebook mee worstelt. Overigens lijkt de koers van Facebook in rustiger vaarwater te zijn aanbeland, ze stabiliseert nu al een tijdje tussen 25 en 30 dollar.