De verslaafden - de financiële markten en bij uitbreiding wij allemaal - krijgen regelmatig hun dosis pepmiddelen toegediend.

Maar eigenlijk is er geen sprake van pepmiddelen, maar van opiaten die de beleggers gerust stellen. Drugverslaving leidt tradtioneel tot een aftakelende gezondheid, veel miserie en uiteindelijk tot de dood.

Ons economisch systeem is dus verslaafd, inbegrepen banken, bedrijven, non-profit organisaties enzovoort.

Maar uiteindelijk zijn we zelf de verslaafden, de man in de straat profiteert als individu eveneens van de kunstmatige welvaart die door de centrale banken wordt gecreëerd.

Uiteindelijk is onze economie onproductief geworden en niet in meer in staat om op eigen benen te staan.

De verslaafden - de financiële markten en bij uitbreiding wij allemaal - krijgen regelmatig hun dosis pepmiddelen toegediend. Maar eigenlijk is er geen sprake van pepmiddelen, maar van opiaten die de beleggers gerust stellen. Drugverslaving leidt tradtioneel tot een aftakelende gezondheid, veel miserie en uiteindelijk tot de dood. Ons economisch systeem is dus verslaafd, inbegrepen banken, bedrijven, non-profit organisaties enzovoort. Maar uiteindelijk zijn we zelf de verslaafden, de man in de straat profiteert als individu eveneens van de kunstmatige welvaart die door de centrale banken wordt gecreëerd. Uiteindelijk is onze economie onproductief geworden en niet in meer in staat om op eigen benen te staan.