De centrale banken gaan te keer als een bende wilde piraten om de zaken naar hun hand te zetten. Blijkbaar is er iets grondigs mis met ons systeem, iets wat men ten alle prijze wil vermijden dat het ooit het daglicht ziet. De centrale banken hebben het systeem overspoeld met geld en dreigen nu te worden geconfronteerd met de gevolgen van hun daden.

Tyler Durden van Zero Hedge is van mening dat in de toekomst met verbazing zal teruggekeken naar de wereld van vandaag. Iedereen zal zich afvragen waarom we het zo ver hebben laten komen zonder dat alle alarmbellen gingen rinkelen. Volgens Durden liggen we met z'n allen te slapen en zal het ontwaken bijzonder pijnlijk worden.

De centrale banken gaan te keer als een bende wilde piraten om de zaken naar hun hand te zetten. Blijkbaar is er iets grondigs mis met ons systeem, iets wat men ten alle prijze wil vermijden dat het ooit het daglicht ziet. De centrale banken hebben het systeem overspoeld met geld en dreigen nu te worden geconfronteerd met de gevolgen van hun daden. Tyler Durden van Zero Hedge is van mening dat in de toekomst met verbazing zal teruggekeken naar de wereld van vandaag. Iedereen zal zich afvragen waarom we het zo ver hebben laten komen zonder dat alle alarmbellen gingen rinkelen. Volgens Durden liggen we met z'n allen te slapen en zal het ontwaken bijzonder pijnlijk worden.