Maar recent wordt vastgesteld dat er een tekort aan fysiek goud op de markt is en dat heeft dan weer te maken met de grote honger naar goud van de kanten van de Aziaten. Dat tekort aan fysiek goud zou in de afgelopen maanden alleen nog maar zijn toegenomen.

Volgens Tyler Durden is de boodschap duidelijk. De centrale banken, op de eerste plaats dus de Amerikaanse centrale bank, dreigen hun greep op de goudmarkt te verliezen en dat betekent dat ze niet langer in staat zullen zijn om de goudprijs op een kunstmatige manier te onderdrukken.

Maar recent wordt vastgesteld dat er een tekort aan fysiek goud op de markt is en dat heeft dan weer te maken met de grote honger naar goud van de kanten van de Aziaten. Dat tekort aan fysiek goud zou in de afgelopen maanden alleen nog maar zijn toegenomen. Volgens Tyler Durden is de boodschap duidelijk. De centrale banken, op de eerste plaats dus de Amerikaanse centrale bank, dreigen hun greep op de goudmarkt te verliezen en dat betekent dat ze niet langer in staat zullen zijn om de goudprijs op een kunstmatige manier te onderdrukken.