De auteur schreef dat wie ook de presidentsverkiezingen zou winnen - de strijd ging tussen Bill Clinton en Bob Dole - Alan Greenspan de economie blijven beheersen. De wereld had toen nog het volste vertrouwen in deze centrale bankier en in zijn collega's.

Momenteel is dat echter niet langer het geval. De centrale banken maakten er een zelden gezien potje van, waarbij de crisissen zich in snel tempo opvolgden: Long Term Capital Management. de NASDAQ zeepbel, de vastgoedzeepbel, de credit crunch, de mortgage crisis, de bankencrisis en ga zo maar door. Bij de centrale bankier lijken de stoppen te zijn doorgeslagen en dat zullen we geweten hebben.

De auteur schreef dat wie ook de presidentsverkiezingen zou winnen - de strijd ging tussen Bill Clinton en Bob Dole - Alan Greenspan de economie blijven beheersen. De wereld had toen nog het volste vertrouwen in deze centrale bankier en in zijn collega's. Momenteel is dat echter niet langer het geval. De centrale banken maakten er een zelden gezien potje van, waarbij de crisissen zich in snel tempo opvolgden: Long Term Capital Management. de NASDAQ zeepbel, de vastgoedzeepbel, de credit crunch, de mortgage crisis, de bankencrisis en ga zo maar door. Bij de centrale bankier lijken de stoppen te zijn doorgeslagen en dat zullen we geweten hebben.