Celldex Therapeutics kan namelijk een revolutie in kankerbestrijding veroorzaken, het bedrijf werkt aan producten die kanker op een andere manier dan de traditionele bestrijden. Ze versterken namelijk ons afweersysteem, in zoverre dat kanker kan worden voorkomen.

Met de geneesmiddelen in de pijplijn mikt het team van Celldex Therapeutics op een vernietiging van de kankercellen. Dat doen de huidige behandelingen ook, maar hierbij wordt zowel gezond als ziek weefsel vernietigd, met serieuze neveneffecten tot gevolg.

Celldex Therapeutics kan namelijk een revolutie in kankerbestrijding veroorzaken, het bedrijf werkt aan producten die kanker op een andere manier dan de traditionele bestrijden. Ze versterken namelijk ons afweersysteem, in zoverre dat kanker kan worden voorkomen. Met de geneesmiddelen in de pijplijn mikt het team van Celldex Therapeutics op een vernietiging van de kankercellen. Dat doen de huidige behandelingen ook, maar hierbij wordt zowel gezond als ziek weefsel vernietigd, met serieuze neveneffecten tot gevolg.