Uitschieter waren credit-default swaps op Italiaanse staatsobligaties, die met 41 basispunten stegen tot een nieuw recordniveau van 603 basispunten.

Anderzijds stegen credit-default swaps op Spaanse staatsobligaties met 28 basispunten tot een recordniveau van 485 basispunten.

Maar ook Frankrijk dreigt in steeds nauwere schoentjes te raken, de credit-default swaps op Franse staatsobligaties stegen met 16 basispunten tot 230. België deed het nog slechter, met een stijging met 25 basispunten tot 348.

Uitschieter waren credit-default swaps op Italiaanse staatsobligaties, die met 41 basispunten stegen tot een nieuw recordniveau van 603 basispunten. Anderzijds stegen credit-default swaps op Spaanse staatsobligaties met 28 basispunten tot een recordniveau van 485 basispunten. Maar ook Frankrijk dreigt in steeds nauwere schoentjes te raken, de credit-default swaps op Franse staatsobligaties stegen met 16 basispunten tot 230. België deed het nog slechter, met een stijging met 25 basispunten tot 348.