ABN Amro geeft binnen de sector Industrie, waarin Caterpillar een positie heeft, de voorkeur aan bedrijven die energie-infrastructuur leveren en specifieke bedrijven die weinig last hebben van de afnemende vraag.

Gezien de cyclische gevoeligheid en de snel verslechterende wereldeconomie verwachten wij voorlopig weinig koerspotentieel van industriële ondernemingen.

ABN Amro raadt u aan om binnen de transportsector heel selectief te zijn en te focussen op bedrijven die met langetermijncontracten werken. Vooral bedrijven die zich richten op vervoer en opslag van basismaterialen hebben onze voorkeur.

ABN Amro geeft binnen de sector Industrie, waarin Caterpillar een positie heeft, de voorkeur aan bedrijven die energie-infrastructuur leveren en specifieke bedrijven die weinig last hebben van de afnemende vraag.Gezien de cyclische gevoeligheid en de snel verslechterende wereldeconomie verwachten wij voorlopig weinig koerspotentieel van industriële ondernemingen. ABN Amro raadt u aan om binnen de transportsector heel selectief te zijn en te focussen op bedrijven die met langetermijncontracten werken. Vooral bedrijven die zich richten op vervoer en opslag van basismaterialen hebben onze voorkeur.