De resultaten van 'The Cat' geven vaak een duidelijk beeld van wat zich in de wereldeconomie afspeelt.

Bij de presentatie van de jaarcijfers zette de CEO weliswaar een dapper gezicht op, maar uit de toelichting op de resultaten konden we al vermoeden dat er minder goed nieuws op komst was. Inmiddels is de situatie niet verbeterd, eerder het tegendeel is het geval.

Met name de maand januari was archislecht, de verkopen in de Aziatische regio zijn met 12% gedaald, die in de Verenigde Staten met 11%.

Er wordt veel gesproken over een economische opleving wereldwijd, maar op basis van de ervaringen van Caterpillar valt daar niet veel van te merken.

De resultaten van 'The Cat' geven vaak een duidelijk beeld van wat zich in de wereldeconomie afspeelt. Bij de presentatie van de jaarcijfers zette de CEO weliswaar een dapper gezicht op, maar uit de toelichting op de resultaten konden we al vermoeden dat er minder goed nieuws op komst was. Inmiddels is de situatie niet verbeterd, eerder het tegendeel is het geval. Met name de maand januari was archislecht, de verkopen in de Aziatische regio zijn met 12% gedaald, die in de Verenigde Staten met 11%. Er wordt veel gesproken over een economische opleving wereldwijd, maar op basis van de ervaringen van Caterpillar valt daar niet veel van te merken.