Over de afgelopen drie maanden zijn de verkopen van die machines met 13% gedaald, dit in vergelijking tot dezelfde periode 12 maanden voordien. Dat betekent dat de prognoses voor de resultaten over het eerste kwartaal van dit jaar weinig veelbelovend klinken.

Matt Arnold, analist bij Edward Jones, is vooral verbaasd door een daling van de verkopen met ruim een kwart in de belangrijke Asia/Pacific regio.

In Noord-Amerika werd een daling met 12% opgetekend, terwijl in Europa, Afrika en het Midden-Oosten de verkopen 9% lager uitkwamen. Alleen in Zuid-Amerika werd een lichte stijging opgetekend.

Over de afgelopen drie maanden zijn de verkopen van die machines met 13% gedaald, dit in vergelijking tot dezelfde periode 12 maanden voordien. Dat betekent dat de prognoses voor de resultaten over het eerste kwartaal van dit jaar weinig veelbelovend klinken. Matt Arnold, analist bij Edward Jones, is vooral verbaasd door een daling van de verkopen met ruim een kwart in de belangrijke Asia/Pacific regio. In Noord-Amerika werd een daling met 12% opgetekend, terwijl in Europa, Afrika en het Midden-Oosten de verkopen 9% lager uitkwamen. Alleen in Zuid-Amerika werd een lichte stijging opgetekend.