The Cat moest genoegen nemen met 19 maanden op rij van dalende verkopen. Pas vanaf mei 2010 werd het keerpunt bereikt en gingen de verkopen weer aantrekken. Maar inmiddels is de "Great Recovery" eigenlijk nog erger geworden voor het bedrijf dan de "Great Recession".

Caterpillar doet het nog slechter dan tijdens de "Great Recession", zo blijkt uit de meest recente verkoopcijfers. Meest verontrustend daarbij is dat vooral in de Aziatische groeilanden een forse terugval in de verkopen werd opgetekend. Vorige maand werd een daling van de verkopen op jaarbasis met 9% opgetekend.

The Cat moest genoegen nemen met 19 maanden op rij van dalende verkopen. Pas vanaf mei 2010 werd het keerpunt bereikt en gingen de verkopen weer aantrekken. Maar inmiddels is de "Great Recovery" eigenlijk nog erger geworden voor het bedrijf dan de "Great Recession". Caterpillar doet het nog slechter dan tijdens de "Great Recession", zo blijkt uit de meest recente verkoopcijfers. Meest verontrustend daarbij is dat vooral in de Aziatische groeilanden een forse terugval in de verkopen werd opgetekend. Vorige maand werd een daling van de verkopen op jaarbasis met 9% opgetekend.