De nettowinst kwam over de verslagperiode uit op 1,09 dollar, tegenover 60 dollarcent tijdens hetzelfde kwartaal van vorig jaar. De consensusverwachting lag op een winst per aandeel van maar 85 dollarcent. Het bedrijf verhoogde de prognoses voor het volledige boekjaar.

Eli Lilly sloot het voorbije kwartaal af met een winststijging van 16%. De hogere winst was onder andere te danken aan geneesmiddelen van wie het patent dreigt te vervallen.

Zonder rekening te houden met eenmalige factoren was er een winst per aandeel van 1,24 dollar, tegenover een consensusverwachting van 1,10 dollar. Ook de omzet was hoger dan verwacht.

Op zijn beurt maakte AT&T hoger dan verwachte kwartaalcijfers bekend, terwijl de telecomoperator de guidance voor het volledige boekjaar naar boven aanpaste. Niet alle cijfers die AT&T bekendmaakte, waren even overtuigend.

De nettowinst kwam over de verslagperiode uit op 1,09 dollar, tegenover 60 dollarcent tijdens hetzelfde kwartaal van vorig jaar. De consensusverwachting lag op een winst per aandeel van maar 85 dollarcent. Het bedrijf verhoogde de prognoses voor het volledige boekjaar. Eli Lilly sloot het voorbije kwartaal af met een winststijging van 16%. De hogere winst was onder andere te danken aan geneesmiddelen van wie het patent dreigt te vervallen. Zonder rekening te houden met eenmalige factoren was er een winst per aandeel van 1,24 dollar, tegenover een consensusverwachting van 1,10 dollar. Ook de omzet was hoger dan verwacht. Op zijn beurt maakte AT&T hoger dan verwachte kwartaalcijfers bekend, terwijl de telecomoperator de guidance voor het volledige boekjaar naar boven aanpaste. Niet alle cijfers die AT&T bekendmaakte, waren even overtuigend.