Op de markt voor de zware machines draaien de zaken echter vierkant, de verkopen van Caterpillar zijn namelijk al voor de 14de maand op rij gedaald. In de maand januari was er sprake van een daling van de verkopen met 7% en de negatieve trend is zeker niet gebroken.

Vooral verontrustend is dat de verkopen in het Aziatisch deel van de wereld fors zijn teruggevallen. Er is daar sprake van een daling van de verkopen met 17%, waarbij de managers van Caterpillar zich vooral zorgen over de evolutie van de situatie in China. De groeivertraging begint aldaar inderdaad concrete vormen aan te nemen.

Op de markt voor de zware machines draaien de zaken echter vierkant, de verkopen van Caterpillar zijn namelijk al voor de 14de maand op rij gedaald. In de maand januari was er sprake van een daling van de verkopen met 7% en de negatieve trend is zeker niet gebroken. Vooral verontrustend is dat de verkopen in het Aziatisch deel van de wereld fors zijn teruggevallen. Er is daar sprake van een daling van de verkopen met 17%, waarbij de managers van Caterpillar zich vooral zorgen over de evolutie van de situatie in China. De groeivertraging begint aldaar inderdaad concrete vormen aan te nemen.