Donald Williams, chief investment officer bij Platypus Asset Management Ltd., is van mening dat cash momenteel een betere investering lijkt dan aandelen. Williams is overigens al een tijdje van mening dat de huidige waarderingen voor de beurzen aan de hoge kant zijn.

Hij heeft in de afgelopen weken de hoeveelheid cash in zijn portefeuille geleidelijk aan opgebouwd. Geen enkele sector is momenteel echt goedkoop, Williams houdt voor de komende weken rekening met een correctie die minstens 10% zou kunnen bedragen.

Donald Williams, chief investment officer bij Platypus Asset Management Ltd., is van mening dat cash momenteel een betere investering lijkt dan aandelen. Williams is overigens al een tijdje van mening dat de huidige waarderingen voor de beurzen aan de hoge kant zijn. Hij heeft in de afgelopen weken de hoeveelheid cash in zijn portefeuille geleidelijk aan opgebouwd. Geen enkele sector is momenteel echt goedkoop, Williams houdt voor de komende weken rekening met een correctie die minstens 10% zou kunnen bedragen.