Op 25 april bedroeg de afgeronde netto-inventariswaarde van Carmignac Capital Plus A EUR acc-deelbewijzen 11 332.06€.

Door dit deelbewijs te splitsen wil Carmignac Gestion de dynamische en gediversifieerde beleggingsoplossingen van het fonds voor een groter aantal beleggers toegankelijk maken en zijn naam als vermogensbeheerder herbevestigen.

Een belegging in de fondsen van Carmignac Gestion dient te gebeuren op basis van de geldende wettelijke documenten. De prospectussen, de KIID (Key Investor Information Document) en de jaarraporten zijn kosteloos verkrijgbaar op de website www.carmignac.com.

In een klimaat van lage rentestanden biedt het onlangs omgedoopte Carmignac Capital Plus een antwoord op de zoektocht van cliënten naar rendement bij een beleggingshorizon van twee jaar.

Carmignac Capital Plus hanteert een multi-assetbeleggingsbenadering op basis van meerdere strategieën met een niet op een benchmark gericht beheer, gestoeld op een zeer flexibele assetallocatie en actief risicobeheer.

Het fonds heeft tot doel op jaarbasis 2% beter te presteren dan de Euro OverNight Index Average (Eonia) en de volatiliteit onder alle marktomstandigheden te beheersen.

De aanpak van actief activa-beheer bij Carmignac Gestion, die via vele partner-distributeurs toegankelijk is voor alle soorten beleggers, heeft ons in Europa meer dan een miljoen klanten opgeleverd.

Op 25 april bedroeg de afgeronde netto-inventariswaarde van Carmignac Capital Plus A EUR acc-deelbewijzen 11 332.06€. Door dit deelbewijs te splitsen wil Carmignac Gestion de dynamische en gediversifieerde beleggingsoplossingen van het fonds voor een groter aantal beleggers toegankelijk maken en zijn naam als vermogensbeheerder herbevestigen. Een belegging in de fondsen van Carmignac Gestion dient te gebeuren op basis van de geldende wettelijke documenten. De prospectussen, de KIID (Key Investor Information Document) en de jaarraporten zijn kosteloos verkrijgbaar op de website www.carmignac.com. In een klimaat van lage rentestanden biedt het onlangs omgedoopte Carmignac Capital Plus een antwoord op de zoektocht van cliënten naar rendement bij een beleggingshorizon van twee jaar. Carmignac Capital Plus hanteert een multi-assetbeleggingsbenadering op basis van meerdere strategieën met een niet op een benchmark gericht beheer, gestoeld op een zeer flexibele assetallocatie en actief risicobeheer. Het fonds heeft tot doel op jaarbasis 2% beter te presteren dan de Euro OverNight Index Average (Eonia) en de volatiliteit onder alle marktomstandigheden te beheersen. De aanpak van actief activa-beheer bij Carmignac Gestion, die via vele partner-distributeurs toegankelijk is voor alle soorten beleggers, heeft ons in Europa meer dan een miljoen klanten opgeleverd.