Momenteel loopt er een onderzoek naar manipulatie van de goudmarkt, terwijl ook op de valutamarkten van alles loos zou zijn. Of nog maar te zwijgen van de manipulatie van de beurskoersen. Uiteindelijk moet de vraag gesteld worden wat er in deze wereld nog echt is.

Carl Icahn vreest dat zelfs dat de bedrijfsresultaten gemanipuleerd zijn, meer bepaald door het feit dat de rentevoeten door de Amerikaanse centrale bank kunstmatig laag worden gehouden. Icahn spreekt van financiële engineering, die mogelijk vanuit het Witte Huis wordt georchestreerd. Uitvoerder is de Amerikaanse centrale bank, die op grote schaal geld blijft drukken.

Momenteel loopt er een onderzoek naar manipulatie van de goudmarkt, terwijl ook op de valutamarkten van alles loos zou zijn. Of nog maar te zwijgen van de manipulatie van de beurskoersen. Uiteindelijk moet de vraag gesteld worden wat er in deze wereld nog echt is. Carl Icahn vreest dat zelfs dat de bedrijfsresultaten gemanipuleerd zijn, meer bepaald door het feit dat de rentevoeten door de Amerikaanse centrale bank kunstmatig laag worden gehouden. Icahn spreekt van financiële engineering, die mogelijk vanuit het Witte Huis wordt georchestreerd. Uitvoerder is de Amerikaanse centrale bank, die op grote schaal geld blijft drukken.