Verwezen wordt naar het persbericht van 28 januari 2010, waarin Canon en haar dochteronderneming Canon Finance Netherlands en Océ gezamenlijk mededelen dat Canon een volledig, uit eigen middelen gefinancierd, openbaar bod in contanten uitbrengt op alle geplaatste en uitstaande gewone aandelen Océ tegen een biedprijs van EUR 8,60 per aandeel.

Het bod is nader uiteengezet in het biedingsbericht van 28 januari 2010. Canon kondigde aan dat met meer dan 71% van de aandelen aangemeld bij of gehouden door de bieder en gezien de positieve uitkomst van de zitting van de Ondernemingskamer in Amsterdam op 3 maart 2010, het bod gestand wordt gedaan.

Met deze aankondiging hebben Canon en Océ op succesvolle wijze een belangrijke stap genomen in het verwezenlijken van hun doel om de wereldwijde leider in de printing industrie te creëren, aldus nog de persmededeling.

Verwezen wordt naar het persbericht van 28 januari 2010, waarin Canon en haar dochteronderneming Canon Finance Netherlands en Océ gezamenlijk mededelen dat Canon een volledig, uit eigen middelen gefinancierd, openbaar bod in contanten uitbrengt op alle geplaatste en uitstaande gewone aandelen Océ tegen een biedprijs van EUR 8,60 per aandeel. Het bod is nader uiteengezet in het biedingsbericht van 28 januari 2010. Canon kondigde aan dat met meer dan 71% van de aandelen aangemeld bij of gehouden door de bieder en gezien de positieve uitkomst van de zitting van de Ondernemingskamer in Amsterdam op 3 maart 2010, het bod gestand wordt gedaan. Met deze aankondiging hebben Canon en Océ op succesvolle wijze een belangrijke stap genomen in het verwezenlijken van hun doel om de wereldwijde leider in de printing industrie te creëren, aldus nog de persmededeling.